My Fair Lady

My Fair Lady

Kauniita melodioita, huumoria ja romantiikkaa! Maria Lund naispääosassa 7.2. alk.

My Fair Lady

Elizalla on unelma. Hän haluaa oikeaksi kukkakaupan myyjäksi, pois torilta - ja tarvitsee professori Higginsin apua. Pienen taivuttelun jälkeen Higgins suostuu, vaikka haaste ei ole helppo: on opittava käyttämään kaunista kieltä, pukeutumaan tyylikkäästi ja unohdettava turhanaikainen nokkeluus.

Elämäniloinen musikaalikomedia kertoo kahdesta pirskahtelevasta persoonasta, joista toinen on kotonaan Lontoon katujen värikkään väen seassa, toinen yläluokkaisen seurapiirin. Vannoutunut poikamies Higgins pärjää hyvin tieteen parissa, ei niinkään tunteiden. Eliza puolestaan saa hienot rouvat haukkomaan henkeään, mutta on hyvä sydämeltään. Suostuuko hän Higginsin luomukseksi? Näkeekö Higgins Elizan todellista arvoa?

"Tällä esityksen energialla elän ainakin viikon! Kiitos koko työryhmälle." Yleisökommentti

"Kiitokset upeasta esityksestä! (...) Kaikki oli hienosti tasapainossa. Sävykkäät ja uskottavat pääroolit. Ja myös hienot pienemmät roolisuoritukset. Wow!! Kaikki toimi, kaikki!!! Ulos astuessa tunnelma oli kohottunut, hilpeä ja vaikuttunut." Yleisökommentti

Maailmankuulu musikaalikomedia

Koe My Fair Ladyn viehätys Kouvolan Teatterissa! Upeasti näyttämölle tuotu 1900-luvun alun Lontoo odottaa sinua. Elämäniloista musikaalitunnelmaa tarjoavan teoksen on ohjannut Jukka Keinonen, orkesteria johtaa kapellimestari Iikka Kahri.

Naispääosan esittäjäksi Maria Lund helmikuusta 2019 alkaen

Keväällä naispääosan esittäjäksi vaihtuu Maria Lund, jonka voi nähdä Elizan roolissa 7.2. alkaen.

Varmista huoleton hetki irti arjesta, varaa lippusi pian!

Book and lyrics by Alan Jay Lerner, music by Frederick Loewe. Adapted from George Bernard Shaw´s play and Gabriel Pascal´s film Pygmalion. Original production directed by Moss Hart.

suomi
Arviot: 

"Äärettömän raikas, mahtava esitys! Ennen näkemätön! Kiitoskiitos." Yleisökommentti

"Upeaa kemiaa näyttelijöiden kesken. Ihana, iloinen,vallaton!" Yleisökommentti

"Loistavaa...aivan kaikki, näyttelijät, lavastus, puvustus. Ajankulua ei huomannut, arkihuolet katosivat kokonaan." Yleisökommentti

Ohjaus Jukka Keinonen
Suomennos Mikko Koivusalo
Kapellimestari Iikka Kahri
Koreografi Jouni Prittinen
Lavastus Maija Louhio
Pukusuunnittelu Sari Suominen
Rooleissa Emma-Sofia Hautala/Maria Lund, Veli-Matti Karén, Hannu Kivioja, Satu Taalikainen, Nina Petelius-Lehto, Johannes Korpijaakko, Petteri Hautala, Sami Ulmanen sekä Netta Herranen, Eemeli Kujala, Antti Laitinen, Simo-Pekka Patrikainen, Maria Tupala, Tanja Varha ja Tiina Winter.
Ensi-ilta 7.9.2018 Kouvolan Teatterin suurella näyttämöllä. Jatkaa ohjelmistossa 13.4.2019 saakka.

Katso lisää

Kouvolan Teatterin My Fair Lady -musikaalin pääroolin esittäjä vaihtuu 7.2. alkaen

My Fair Lady -herkkua pukusuunnittelun näkökulmasta (suunnittelija Sari Suominen).

Teatteria, taidetta ja hyvää ruokaa. Tiedossa ihana päivä!

Kuvassa kantaesityksen Eliza (Mrs. Patrick Campbell) rouva Higginsin luona Broadwayn 1914 vuoden Pygmalionissa.

Pirteä, raikas, kermainen, kivasti yllättävä. Näin voisi kuvailla sekä My Fair Ladyn nimikkoleivosta kuin itse musikaaliakin. - Ai, että kermainen?