Liput

Liput

Lippujen hinnat

  perus         eläkeläiset         lapset, opiskelijat, työttömät    
Herrasmieshuijarit        42 40 26
Anu Pentik 28 26 18
Peter Pan 16 16 16
Joulushow 28 26 18

 

Alennus yli 20 henkilön ryhmille -1 € lippu, musikaalilipuista -2 €. Ryhmänjohtajalle ja linja-autonkuljettajalle vapaaliput. Varmistus kolme viikkoa ennen esitystä.

Koululaisryhmille omat etuhinnat, kysy lisää teatterilta.

Kouvolan Teatterin lippukassa

Salpausselänkatu 38
45100 Kouvola
puh. (05) 7400 330
lippukassa@kouvolanteatteri.fi

Huom. Avoinna 6.9. asti ma–pe klo 11–15. Sen jälkeen normaalit aukioloajat ti–la klo 11–15 sekä 3 h ennen iltaesityksiä.

Lippujen hinnat löydät esitysten omilta sivuilta ja ryhmäedut vasemmasta valikosta. Suosittelemme, että ostat Kouvolan Teatterin lippuja ainoastaan teatterin oman kotisivun tai Lippu.fi -sivuston kautta. Näin vältyt verkkohuijauksilta.

Ryhmät ja tilausnäytökset

Puh. (05) 7400 300, ma-pe klo 916.

Lippujen lunastus

Yksittäiset liput on lunastettava viimeistään päivää ennen esitystä. Vierailuesitysten liput on lunastettava jo näytöspäivää edeltävällä viikolla. Teatteri ei vaihda eikä lunasta takaisin maksettuja lippuja. Laskutuslisä 8 €.

Lippupiste

Voit ostaa ja varata lippuja Lippupisteen kanavista. Lippupiste toimittaa liput oman hinnastonsa mukaisesti. Voit ostaa lippuja netistä tai lippuvarauksen voi tehdä Lippupisteen puhelinpalvelun kautta klo ma-la klo 9-21, su klo 10-18, puh 0600 900 900 (2 €/min +pvm). Teatterimme lippuja saa myös kaikista Lippupisteen myyntipisteistä.

Lippujen lunastus R-kioskilta

Voit ostaa teatterimme lippuja R-Kioskilta tai lunastaa varaamasi liput varaustunnuksella (pyydä se teatterilta varausta tehdessäsi), hintaan lisätään toimitusmaksu. Maksimi lippumäärä on 20 kpl/ostos. (R-kioskeilla ei voi maksaa lahjakorteilla tai arvoseteleillä.)

Force Majeur -syystä peruttu näytös

Force Majeure -esteen (sairaus, lakko, katastrofi) takia teatteri saattaa joutua peruuttamaan näytännön, jolloin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan. Muita tilaajille mahdollisesti aiheutuneita kustannuksia teatteri ei korvaa.

Huom. Lipullamme saat - 3 € alennuksen loppusummasta ruokaillessasi Kouvolan Frans & Roséssa, Rossossa tai Amarillossa näytöspäivänä.