Syksyn 2019 musikaali on Herrasmieshuijarit

Syksyn 2019 musikaali on Herrasmieshuijarit

Tulossa luksusluokan musikaalikomedia! Lipunmyynti alkaa ke 16.1.

Syksyn 2019 musikaali on Herrasmieshuijarit

Herrasmieshuijarit-musikaali avaa Kouvolan Teatterin syksyn 2019. Glamouria, komiikkaa ja musiikkia tarjoava näytelmä saa ensi-iltansa 12.9. suurella näyttämöllä.

Musikaalikomedian ohjauksesta vastaa maamme ykkösrivin komediaohjaaja Mika Nuojua, joka on tuttu mm. Näytelmä joka menee pieleen -farssista. Keskeisissä rooleissa nähdään uudet näyttelijäkasvot Tuukka Raitala ja Satu Lemola sekä tutut musikaalitaiturit Sami Kosola ja Veli-Matti Karén. Muu roolitus julkaistaan myöhemmin.

Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 16.1.

Herrasmieshuijarit: riemukas musikaali glamourilla ja huumorilla

Mikään ei voita kunnon huijarikomediaa! Etenkään, kun suuntana on ylellinen Ranskan Riviera. Riemukas  musikaali pursuaa glamouria, taitavasti rytmitettyä komiikkaa ja huolet huuhtovaa musiikkia.

Lawrence ja Freddy ovat huijareita, jotka vievät rahat ja sydämen herrasmiesmäisellä tyylillä – ja naiset saavat mitä haluavat: kunnon shown! Kun hurmurit sattumalta kohtaavat, tulee apajille ahdasta ja toisen on lähdettävä. He lyövät vetoa kaikkien aikojen huijauksesta, jolloin paikalle ilmestyy kuin tilauksesta sopiva kohde, Christine. Heidän kannoillaan kulkee huhu vaarallisesta mestarihuijarista, ”shakaalista”, sekä hieman arveluttavalla ammattitaidolla varustettu komisario. Kuka lopulta huijaakaan ja ketä?

Herrasmieshuijarit
(Dirty Rotten Scoundrels, perustuu samannimiseen elokuvaan vuodelta 1988)

Ensi-ilta Kouvolan Teatterin suurella näyttämöllä 12.9.2019.

Ohjaus Mika Nuojua
Koreografi Osku Heiskanen
Kapellimestari Iikka Kahri
Lavastaja Sanna Halme
Pukusuunnittelija Niina Pasanen

 

Kuvassa vas. Veli-Matti Karén, Mika Nuojua (ohjaaja), Sami Kosola, Satu Lemola ja Tuukka Raitala.
Kuva TAVATON Media.