Kirottujen ilot, taustaa

Kirottujen ilot, taustaa

Kirottujen ilot tuo näyttämölle ihmisiä muutosten ja valintojen edessä. Rooleissa Elina Ylisuvanto ja Johannes Korpijaakko.

Episodeja 2000-luvun Suomesta: Kirottujen ilot

"Emme anna valmiita vastauksia. Haluamme herättää kysymyksiä," kuvailee näyttelijä Elina Ylisuvanto ja jatkaa: ”Luomme esityksessä tilanteita, jotka ihmiset itse ratkaisevat loppuun. Vaihtoehtoisia loppuja on monia”.

Näyttelijät Johannes Korpijaakko ja Elina Ylisuvanto ovat koonneet esityksen Pasi Lampelan 2000-luvun Suomea kuvaavista kiitetyistä novellikokoelmista. Tarinat lomittuvat toistensa sekaan ja katsojalle annetaan vapaus luoda niistä oma kokonaisuutensa. Kirottujen ilot on täynnä vahvaa näyttelijäntyötä - draamaa, tragiikkaa ja komiikkaa - henkilöitä ja tarinoita yhteiskunnan eri laidoilta, episodeja elämästä.

Teos kertoo elämän sattumanvaraisuudesta ja siitä, miten kenelle tahansa voi tapahtua mitä vaan. Ihmisen asema tai raha ei anna "suojaa" elämältä.

Henkilöitä tienhaarassa

Mukana on muun muassa vankilasta päässyt jääkiekkoilija, poliisit, väkivaltainen perheenisä, hyvin toimeentuleva, mutta yksinäinen nainen. Tiheätunnelmainen esitys nostaa esiin sen, miten asioilla on aina monta puolta ja ulkoapäin ei voi tietää, miten asiat todella ovat.

Vinkki: Jos olet pitänyt Kouvolan Teatterissa viimeksi nähdyistä Elina Ylisuvannon ja Päivi Federleyn toteuttamista esityksistä "Elämän juhlaa" ja "Juhlan jälkeen"), löydät samaa henkeä pian nähtävästä Kirottujen ilot -esityksestä.

Kirottujen ilot
Vain ke 13.2. klo 19 ja la 16.2. klo 13 [klubi]lla. 

Alkuperäistekstit Pasi Lampela
Dramatisointi, ohjaus ja näyttelijäntyö Johannes Korpijaakko ja Elina Ylisuvanto

Liput 25/23 €, lippukassa 05-7400 330 ti-la klo 11-15 & 3 h ennen esityksiä. Tai suoraan nettikaupastamme.

Katso lisää & osta liput >>