Illalla! uusi opiskelijaetu

Illalla! uusi opiskelijaetu

Illalla! kutsuu opiskelijat elämysten äärelle. Uusi konsepti Kouvolan Teatterissa.

Illalla! on uusi opiskelijaetu Kouvolan Teatterissa

Jotta opiskelija voisi haalia laajan oppimäärän myös elämysten osalta, teatterimme tekee sen helpoksi lanseeraamalla uuden huippuhintoja tarjoavan opiskelijaedun -

Illalla! Iloa, inspiraatiota, elämyksiä

Illalla! on loistava mahdollisuus päästä nauttimaan ammattiteatterin laadukkaasta ohjelmistosta. Varauspäivän musikaaliliput maksavat vain á 12 € henkilö ja liput muihin näytöksiin vain á 6 € (norm. opiskelijahinta musikaaliin 26 €, muut 17 €). 

Etu koskee Kouvolan Teatterin oman tuotannon ohjelmistoa, joka tarkoittaa kaudella 2018-2019 My Fair Lady -musikaalia, Patriarkka-draamaa ja Miehen kylkiluu -komediaa, tammikuussa ensi-iltansa saavaa jännitysnäytelmää Mustapukuinen nainen sekä huhtikuussa ohjelmistoon tulevaa Peter Pan -näytelmää.

Etuliput voi varata näytöspäivänä teatterin lippukassalta, josta liput myös lunastetaan. Henkilökohtaisen edun saa opiskelijakorttia vastaan. Etu on voimassa sekä päivä- että iltanäytöksissä aina, kun salissa on tilaa.

Kouvolan Teatterin lippukassa, puh. 05-7400 330, ti-la klo 11-15 & 3 h ennen näytöksiä. (Salpausselänkatu 38, 45100 Kouvola).

Pssssst, tiesithän että ryhmille on omat etunsa.

Ennakkovarauksen jo aikaisemmin tekeville opiskelijaryhmille on tarjolla omat etuhintansa (My Fair Lady 18 €, muut 10 €). Ryhmät voivat varata myös teatterin kulissikierroksen näytöksen yhteyteen tai muuna aikana.