Satumaa

Satumaa

Tangomusikaalista voi nauttia myös joulun aikaan 30.12. Hetki ystäville, hetki itselle ja tangotunnelmalle!

Satumaa-musikaalin huumaa

Tangossa soi rakkaus, suru, onni ja kaipaus. Tähän sävyyn sukelletaan rakastettujen kappaleiden sekä säveltäjä Unto Monosen elämäntarinan myötä.

"Lennä laulu sinne, missä siintää satumaa, sinne, missä oma armain mua odottaa. Lennä laulu sinne lailla linnun liitävän, kerro että aatoksissain on vain yksin hän."  Unto Mononen (1930-1968)

Musikaali vie Monosen perheen vaiheisiin ja sodan jälkeisiin vuosiin. Isättömäksi jääneen evakkoperheen pojan elämässä tärkeään osaan nousee Helena-äiti – sekä valloittava Hili, joka tuo sen suurimman rakkaudenhuuman.

Tervetuloa nauttimaan koskettavasta & sävykkäästä kertomuksesta!

Nimikappaleen lisäksi musikaalissa kuullaan mm. tangot Tähdet meren yllä, Syvä kuin meri ja Kohtalon tango. Teatterinjohtaja Tiina Luhtaniemen avausohjauksen päärooleissa nähdään vahvat musiikkiteatteriosaajat Jussi Puhakka ja Satu Taalikainen. Liveorkesteria johtaa kapellimestari Iikka Kahri.

Mitä olisi Suomen juhlavuosi ilman tangoa?

Heikki Paavilaisen ja Heikki Salon kirjoittama teos ei ole niinkään taiteilijapotretti, vaan ennen muuta suomalaisen perhehistorian kuvaus.

Näytelmä on osa valtakunnallista Suomi 100 -ohjelmistoa. Juhlista vuodenvaihdetta la 30.12. klo 13 tai 18 Satumaa-näytöksen merkeissä! Myös kevään 2018 näytökset ovat myynnissä.

suomi
Kritiikit: 

"Iloa, surua, naurua. Elämää. Upeita laulajia ja näyttelijäsuorituksia!" Yleisökommentti

"Raikas toteutus, hienoja näyttämökuvia. Hyvä tunnelma!" Yleisökommentti

"Koskettava. Hyvät näyttelijät ja orkesteri, tanssit ja koreografiat, upeaa!" Yleisökommentti

Ohjaus Tiina Luhtaniemi
Käsikirjoitus Heikki Salo - Heikki Paavilainen
Kapellimestari Iikka Kahri
Visuaalinen suunnittelu Esa Kurri
Äänisuunnittelu Kari Mitikka
Pukusuunnittelu Sari Suominen
Koreografiat Riikka-Liisa Hannikainen
Rooleissa Jussi Puhakka, Satu Taalikainen, Petteri Hautala, Johanna Heimonen, Panu Poutanen, Raimo Räty, Emma-Sofia Hautala, Hannele Laaksonen, Jaana Raski ja Rebecca Viitala.

Katso lisää