Ruokateatteri

Ruokateatteri

Elämys, jossa yhdistyy ruokailu, teatteri, tanssi ja huumori - eli kaikki hyvän elämän edellytykset.

Ruokateatteri: Illallinen yhdelle...kahdelle...kolmelle

Tanssiteatteri Minimin ainutlaatuinen esitys koostuu kolmesta pienoisnäytelmästä, joissa yhdistetään sirkusta, tanssia ja teatteria. Illan aikana katsojille tarjoillaan esitysten lomassa kolmen ruokalajin menu, jonka annokset liittyvät esityksen teemoihin. Pöytäseurueilla on myös aikaa vapaaseen seurusteluun ja illanviettoon.

Illallinen yhdelle...

Miten hovimestari James (Antti Lahti) selviytyy Neiti Sophien syntymäpäivätarjoilusta, kun kaikki kutsuvieraat ovat jo edesmenneitä? Klassikkokomedia perustuu englantilaisen Lauri Wylien käsikirjoitukseen. Samaan tekstiin pohjautuu myös saksalainen lyhytelokuva Der 90. Geburtstag oder Dinner for One, joka on tullut monille tutuksi television uudenvuodenaaton klassikkona.

Fyysisen komedian, nykysirkuksen ja teatterin keinoin toteutetun esityksen ohjaa sirkustaiteilija Sanna Silvennoinen.

Kattaus kahdelle...

Kattaus kahdelle on teatraalinen raportti eräistä elinikäisiin porttikieltoihin johtaneista tapahtumista ansioituneessa ravitsemusliikkessä. Omat versionsa pääsevät kertomaan kaksi herkkusuuta, joiden komediallisessa kohtaamisessa ei säästellä sanoja eikä peliliikkeitä. Nämä kaksi kilpailuasetelmiinsa poteroitunutta kulinaristia todistavat meille jälleen kerran, että makuasioista todellakin kannattaa kiistellä... Ohjaus ja käsikirjoitus, komedienne-käsikirjoittaja Johanna Keinänen.

Kokkaus kolmelle...

Kokkaus kolmelle on Lahja-rouvan viimeinen ateria aikuisille lapsilleen. Suupalojen lomassa Lahja puhuu suunsa puhtaaksi ja paljastaa gastronomiset salaisuutensa. Lapsiaan kun Lahja ei ole ruokkinut niinkään rakkaudella, vaan kasvattanut sangen merkillisillä resepteillä.

VAIN la 13.10. klo 18 Kouvolan Teatterin [klubi]lla.

Varaa paikkasi pian, huikea ilta on mahdollinen vain nopeimmille!

Menu

Illallinen yhdelle…

Miss Sophien Mulligatawny-keitto:
Kermainen kukkakaalikeitto currylla maustettuna punasipuli-chutneyn kera

Kattaus kahdelle…

Kana Cordon Bleu -Koria-style:
Broilerinsisäfilettä säräjuuresten & Koria-velouté-kastikkeen kera

Kokkaus kolmelle…

Viimeinen ateria:
Yllätysleivos

Kysy myös viinipakettia!

suomi

Ohjaus ja käsikirjoitus: Taru Kivinen
Illallisissa esiintyvät: Antti Lahti ja Liisa Ruuskanen.

Katso lisää