Joulushow

Joulushow

Teatterimme uudistunut, paras ja ainoa jouluklassikko on jälleen täällä! 5.12. saatavilla myös Show&Dinner-jatkot.

Joulushow on täällä taas!

Teatterimme näyttelijöiden villisti, viisaasti ja vapaasti toteuttama Joulushow valloittaa ja villitsee kuuden esityksen verran 15.11.-16.12. Lisäksi vain yhtenä iltana nähtävä Joulushown Suomi 100 -special tärisyttää tunnelmallaan suurta näyttämöä tiistaina 5.12.

Pikkujoulushow katkaisee pimeän!

Teatterimme oma jo perinteinen, jopa 90% uudistunut, joulushow tarjoaa rennonhauskaa huumoria, musiikkia ja hehkuvaa joulutunnelmaa! Joulushow vie tällä kertaa mm. Suomen historian pikakurssille sekä viihdemusiikin värikkäisiin vuosiin - mutta myös jouluiset sävelet sekä sketsit hehkuttavat poskia ja hyvää mieltä riittää kotiin asti kannettavaksi!

Kouvolan Teatterin joulushow, perinteitä kunnioittaen ja ennenkaikkea uusia luoden. Näyttämöllä Emma-Sofia Hautala, Petteri Hautala, Sasu Junkkari, Panu Poutanen, Jaana Raski, Raimo Räty, Satu Taalikainen ja Rebecca Viitala sekä Simo Helkalan johtama bändi.

...tip tap tule mukaan vaan! 5.12. myös Show&Dinner

Itsenäisyyspäivän aattoiltaa voi jatkaa esityksen jälkeen ruokailun ja pianomusiikin tunnelmassa. Kuulostaako hyvältä? Valitse silloin Show&Dinner -paketti, joka sisältää paitsi lipun esitykseen, myös mukavat "jatkot" teatterilla.

 

 

suomi

Katso lisää

Tervetuloa unohtumattoman upeaan illanviettoon itsenäisyyspäivän aattona 5.12.2017. Kun valitset valmiin Show&Dinner –paketin, on suunnitelma valmis: