Nuortenteatteri alkaa

Nuortenteatteri alkaa

26 nuoren ryhmä on nyt koottu ja kaikille hakijoille on ilmoitettu sähköpostitse. Kiitos kiinnostuksesta!

Etsitkö uutta harrastusta? Kiinnostaako teatteri?

Kouvolan Teatterissa alkaa syksyllä 12–17-vuotiaille nuorille suunnattu maksuton teatteritoiminta. Mukaan toivotaan erityisesti nuoria, jotka eivät ole aiemmin harrastaneet teatteria. Ryhmään mahtuu max 25 nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kiitos ilmoittautuneille!

Ryhmä täyttyi parissa minuutissa ilmoittautumisen alettua. Koska samalla minuutilla tulleita ilmoittautumisia oli yli 25, valitsimme nopeimpien joukosta he, keiden kohdalla ennalta ilmoitetut hakutoiveet toteutuivat parhaiten. Etusijalla olivat he, ketkä eivät ole aiemmin harrastaneet teatteria ja ovat iältään 12–17-vuotiaita. Ryhmään otettiin 26 nuorta eli yksi enemmän kuin oli aiemmin suunniteltu. Hakijoita oli kaikkiaan yli 60.

Nuortenteatterin sisältö

Ryhmä kokoontuu teatterilla tiistaisin klo 16–18. Toiminta alkaa 26.9. ja jatkuu samojen nuorten kanssa ainakin toukokuulle 2018. Luvassa on mm. ilmaisutaidon ja näyttelijäntyön harjoitteita, teatteriin ja sen osa-alueisiin tutustumista sekä mahdollisesti oman materiaalin tai pienimuotoisen esityksen tuottamista – rennolla otteella!

Ryhmän ohjaajina toimivat näyttelijät Emma-Sofia Hautala, Petteri Hautala ja Panu Poutanen.

Yhteistyössä ovat mukana Kouvolan kaupungin nuorisopalvelut ja Kouvolan Lakritsi Oy.

Lisätiedot

Anne Jokivirta, tuottaja
p. 045 899 7775
anne.jokivirta(at)kouvolanteatteri.fi