Charmikas jännitysnäytelmä!

Tarkastaja tulee on enemmän kuin osaat arvata: jännitystä, ajatuksia herättelevä teema ja vuosisadan alun tunnelmaa puettuna upeaan näyttämötoteutukseen. Mutta läsnä on vielä jotain enemmän...

"Pidin. Todella pidin näytelmän sisällöstä, esillepanosta, näyttelijöistä. Siitä riitti tuoreita tuliaisia kotiinkin. Ei sitä ole turhaan esitetty 25 vuotta yhtäjaksoisesti maailman suurissa keskuksissa. Klassikko, mikä klassikko!" Yleisöpalaute

"(...) elämää muuttava kertomus. Upeat lavasteet, valot, varjot, tekniikka ja puvut. Taustamusiikki aivan mahtavaa. Kaikenkaikkiaan parasta teatteria pitkään aikaan ja käyn ympäri maailmaa teatterissa." Yleisöpalute 

Tehtaanomistaja Birling perheineen on viettämässä tyttärensä kihlajaisia lämpimissä merkeissä. Sulhanen on kelpo nuori mies, ja kaiken lisäksi Birlingin kaupallisen kilpakumppanin poika. Sydänten liitto saattaa olla alku myös bisnesten yhteiselle tulevaisuudelle. 

Juhlat saavat yllättävän käänteen, kun poliistarkastaja Goole ilmaantuu paikalle ja haluaa suorittaa tiedusteluja tehtaan entisen työntekijän Eva Smithin kuolemaan liittyen. Mysteerin verhoa raotetaan vähitellen, eikä kukaan voi sanoa olevansa turvassa. Kuka on syyllinen - tai kuka voi sanoa olevansa syytön?

Kiehtova mysteeri johdattaa virkistävään pohdintaan

Vuoden 1912 Englantiin sijoittuva teos yllätttää ajankohtaisuudellaan. Kiehtova mysteeri tarjoaa pohdittavaa empatiasta ja siitä, miten olemme yhdessä vastuussa todellisuuudesta, jota luomme teoillamme. Tarkastaja tulee -näytelmää on esitetty brittiläisen Royal National Theatren tuotantona mm. Lontoossa, New Yorkissa sekä Australiassa yhtäjaksoisesti peräti 25 vuotta ja yleisömäärä on jo noin 4 miljoonaa.

Teoksen ohjaa Henrik Timonen (ohjannut aiemmin myös Hiirenloukun) ja rooleissa nähdään mm. Hannele Laaksonen, Raimo Räty ja Sami Kosola.

Vietä hetki mysteerin äärellä! Ohjelmistossa VAIN KEVÄÄN ajan.
VIIMEINEN NÄYTÖS pe 12.5. klo 19.

 

Tarkastaja tulee

Ei esityksiä valittuna päivänä

-

Opettaja, ole hyvä! Lataa täältä Tarkastaja tulee -näytelmän draamapaketti.
 

Ohjaus ja lavastus Henrik Timonen
Pukusuunnittelu Leila Kosonen
Rooleissa Raimo Räty, Hannele Laaksonen, Emma-Sofia Hautala, Sasu Junkkari, Panu Poutanen, Rebecca Viitala ja Sami Kosola.

Ensi-ilta 11.3.2017
Suuri näyttämö
Liput 24/22/17 €

Kesto: n. 2 h 10 min (sis.väliajan)
Ikäsuositus 12 +
 

Kouvolan Teatteri
Salpausselänkatu 38
45100 Kouvola

Tähän näytökseen ei myydä lippuja www-palvelun kautta yhdestä tai useammasta syystä:

  • tilaisuuteen on liian vähän aikaa
  • tilaisuus on loppuunvarattu
  • tilaisuus on myynnissä vain teatterin lipunmyynnissä

Voit kysellä loppuja suoraan Kouvolan Teatterin lippukassalta, puh. (05) 7400 330