Hurmaava tangomusikaali avaa syksyn 2017

Tangossa soi rakkaus, suru, onni ja kaipaus. Tähän sävyyn sukelletaan rakastettujen kappaleiden sekä säveltäjä Unto Monosen elämäntarinan myötä.

"Lennä laulu sinne, missä siintää satumaa, sinne, missä oma armain mua odottaa. Lennä laulu sinne lailla linnun liitävän, kerro että aatoksissain on vain yksin hän." Satumaa, Unto Mononen (1930-1968)

Musikaali vie Monosen perheen vaiheisiin ja sodan jälkeisiin uuden toivon viriämisen vuosiin. Isättömäksi jääneen evakkoperheen pojan elämässä tärkeään osaan nousee Helena-äiti – sekä valloittava Hili, joka tuo sen suurimman rakkaudenhuuman.

Tervetuloa nauttimaan vahvasta ja sävykkäästä kertomuksesta!

Nimikappaleen lisäksi musikaalissa kuullaan mm. tangot Tähdet meren yllä, Syvä kuin meri ja Kohtalon tango. Teatterinjohtaja Tiina Luhtaniemen avausohjauksen päärooleissa nähdään vahvat musiikkiteatteriosaajat Jussi Puhakka ja Satu Taalikainen. Liveorkesteria johtaa kapellimestari Iikka Kahri.

Mitä olisi Suomen juhlavuosi ilman tangoa?

Heikki Paavilaisen ja Heikki Salon kirjoittama teos ei ole niinkään taiteilijapotretti, vaan ennen muuta suomalaisen perhehistorian kuvaus. Suomalaista perhehistoriaa ja tangoteemaa käsitellään myös yleisölle avoimissa Suomi 100 -teemakeskusteluissa, jotka julkaistaan tarkemmin myöhemmin.

Näytelmä on osa valtakunnallista Suomi 100 -ohjelmistoa.

Kerro meille tangomuistosi!

Kouvolan Sanomat kerää pieniä ja suuria tangomuistoja juhannukseen saakka.  Myös vanhat valokuvat tangomaailmasta kiinnostavat.

Tangoa on tanssittu Suomessa toista sataa vuotta, ja suomalaiset ovat kokeneet sen parissa paljon ihania asioita. Kouvolan Sanomat julkaisee kirjoitukset verkkosivuillaan sitä mukaa, kun niitä tulee. Tekstejä voidaan julkaista myös sanomalehdessä. Arvomme teatterilippupaketteja kiitokseksi!

Osoite (mukaan yhteystiedot ja nimimerkki): kulttuuri(at)kouvolansanomat.fi

Katso tarkemmin: http://www.kouvolansanomat.fi/Online/2017/02/07/Kouvolan%20Sanomat%20ja%20Kouvolan%20teatteri%20ker%C3%A4%C3%A4v%C3%A4t%20tangomuistoja/2017221878490/4

Satumaa

Ei esityksiä valittuna päivänä

Ohjaus Tiina Luhtaniemi
Kapellimestari Iikka Kahri
Visuaalinen suunnittelu Esa Kurri
Pukusuunnittelu Sari Suominen
Koreografi Riikka-Liisa Kuoppa
Rooleissa Jussi Puhakka, Satu Taalikainen, Petteri Hautala, Johanna Heimonen, Panu Poutanen, Raimo Räty, Emma-Sofia Hautala, Hannele Laaksonen, Jaana Raski ja Rebecca Viitala. Useita avustajia sekä liveorkesteri.

Ensi-ilta 2.9.2017
Suuri näyttämö.

Liput 38/36/26 €
Kesto ei vielä tiedossa.

Kouvolan Teatteri
Salpausselänkatu 38
45100 Kouvola

Tähän näytökseen ei myydä lippuja www-palvelun kautta yhdestä tai useammasta syystä:

  • tilaisuuteen on liian vähän aikaa
  • tilaisuus on loppuunvarattu
  • tilaisuus on myynnissä vain teatterin lipunmyynnissä

Voit kysellä loppuja suoraan Kouvolan Teatterin lippukassalta, puh. (05) 7400 330