Maineensa veroinen, ylistetty ja palkittu farssi!

Lontoolaisen pikkupubin näyttämöltä suuren näyttämön mittasuhteisiin ja maailmanmaineeseen kivunnut, huippupalkintojakin kahminut  (mm. parhaan komedian Olivier-palkinto 2015), farssikomedia valloittaa ensi syksynä Kouvolan Teatterissa!

Tarjolla taattua nauruterapiaa

Näyttelijäseurue on päättänyt kerrankin onnistua, ensi-ilta Murha Havershamin kartanossa on valmis alkamaan! - Mitä nyt pari teknistä pikkuseikkaa vaatisi vielä vähän viimeistelyä…

Niinpä niin. Tästä alkaa aivan todellinen jännitysnäytelmä, sillä homma karkaa herkullisesti käsistä. Kaikki, mikä voi mennä pieleen, menee pieleen. Lavasteet horjuvat ja hajoilevat, eivätkä näyttelijät ole rooleissaan sen luotettavampia. Mutta seurueemme jatkaa riemastuttavan järkähtämättä ja vauhti senkun paranee.

Maamme ykkösrivin farssiohjaaja Mika Nuojuan rytmittämä uskomattoman hullu kommellusten kavalkadi tarjoaa taidokasta tilannehuumoria.

Ihastuttavan tikahduttava elämys odottaa sinua! Liput myynnissä NYT.

Alkuperäisteos The Play That Goes Wrong

Oulun Kaupunginteatterin ensi-illasta sanottua:

”Yleisön jatkuva kuhina ja hihitys varioi huutonaurun, hengen haukonnan ja kiljahdusten kanssa. (...) Kahden tunnin jälkeen selkeitä muistikuvia kohellusten ilotulituksen yksityiskohdista ei ehkä ole, mutta vatsa on kipeä ja poskilihakset kramppaavat.”  Kaleva 14.3.2017

 

Näytelmä joka menee pieleen

Ei esityksiä valittuna päivänä

Ohjaus Mika Nuojua
Lavastus ja pukusuunnittelu Sanna Halme
Rooleissa Raimo Räty, Petteri Hautala, Jussi Puhakka, Hannele Laaksonen, Panu Poutanen, Rebecca Viitala, Satu Taalikainen ja Emma-Sofia Hautala.

Ensi-ilta 3.11.2017
Suuri näyttämö

Liput 24/22/17 €

Kesto ei vielä tiedossa.

Kouvolan Teatteri
Salpausselänkatu 38
45100 Kouvola

Tähän näytökseen ei myydä lippuja www-palvelun kautta yhdestä tai useammasta syystä:

  • tilaisuuteen on liian vähän aikaa
  • tilaisuus on loppuunvarattu
  • tilaisuus on myynnissä vain teatterin lipunmyynnissä

Voit kysellä loppuja suoraan Kouvolan Teatterin lippukassalta, puh. (05) 7400 330