Etuja Ystävänpäivän kunniaksi

Etuja Ystävänpäivän kunniaksi

Kenen kanssa sinä vietät mieluiten teatteri-iltaa? Käytä Ystävänpäivätarjoukset iloksesi. (Kuva: Ruokarouvan tytär -näytelmä, Kirstin ompelijatar-ystävät houkuttelevat häntä mukaan juhlaan.)

On hyvä idea lähteä joskus vähän vapaalle, etsimään uusia elämyksiä sekä ajattelunaiheita. Teatterissa et voi välttyä viihtymästä ja virkistymästä. Artikkelin lopussa on tarjouksia, ole hyvä! <3

Vietä huikaisevia hetkiä elämysten äärellä!

Juuri ensi-iltansa saanut Ruokarouvan tytär –musiikkinäytelmä yllättää tuoreella ja mehevällä otteellaan. Näytelmä vie 20-luvun Helsinkiin ja Pariisiin sykähdyttävää energiaa pulputen.

”Sini Pesosen ohjaustyö on eloisaa ja tyylikästä.” ”(Emma-Sofia) Hautalan suoritus Kirstinä on herkkä ja vivahteikas.” KoSa 10.2.
”(…) Iikka Kahrin sävelkieli on miellyttävän monivivahteista.” Etelä-Suomen Sanomat 10.2.
”Todella hienoja tunnelmia 20-luvulta ja viittauksia taiteilijoihin. Kirjaa en ole lukenut, mutta juonesta sai tarpeeksi kiinni.” Yleisöpalaute

Valtavan suosion saanut Näytelmä joka menee pieleen -farssi puolestaan nostattaa huumorin kattoon ja saa loisto-moodiin. Iltaa voisi olla kiva jatkaa vielä esityksen jälkeenkin?

"En muista milloin olisi nauranut niin paljon, kuin tänään Kouvolan Teatterissa." Yleisökommentti

Rakastettu Satumaa-musikaali puolestaan vie tunnelmallisten tangojen sekä säveltäjä Unto Monosen elämäntarinan myötä sotien jälkeiseen mielenmaisemaan. Musikaali lämmittää mieltä ja koskettaa. Saattaapa olla niin, että käsi hakeutuu oman rakkaan kädestä kiinni pitämään?

”Hyvää musiikkia, loistavia laulajia ja tanssijoita, hyvät näyttelijäsuoritukset. Huumoria ja pakahduttavaa draamaa. Niin suuren vaikutuksen teki, että näytöksen jälkeen itkin.” Yleisökommentti

Pesärikko-draama tarjoaa vielä enemmän ja eri tavalla ravitsevaa purtavaa. Tätä tarinaa miettii mielessään vielä seuraavanakin päivänä? Sen verran puhutteleva on tämä avioliittotarina, joka kertoo viime kädessä omantien löytämisestä, eikä roolisuorituksiakaan voi kuin ihastella. Valtakunnallista kiitosta saaneen Mikko Roihan ohjaaman tulkinnan näkeminen on ”juttu” sinänsä.

”Jos haluatte nähdä hyvää teatteria, menkää ihmeessä katsomaan (…)” Rosa Meriläinen, Anna-lehti
"Tämä on juuri sitä, mitä teatterin pitää ollakin. Täydet pisteet näyttelijöille ja ohjaajalle.”  Yleisöpalaute

Etunäytöksiä Ystävänpäivän kunniaksi (varaa viim. 22.2.):

Näytelmä joka menee pieleen: to 15.2. klo 19 & pe 23.2. klo 19.
Pesärikko (ikäsuositus 13+): la 17.2. klo 18 & to 8.3. klo 19.
Peruslippu/eläkeläinen 19 € (norm. 24/22 €), opiskelija,lapsi, työtön 12 € (norm. 17 €)

Ruokarouvan tytär: la 24.2. klo 18
Satumaa: pe 6.4. klo 19
Peruslippu/eläkeläinen 30 € (norm. Satumaa 38/36 €, Ruokarouvan tytär 34/32 €), opiskelija,lapsi, työtön 12 € (norm. Satumaa 26 €, Ruokarouvan tytär 24 €)

Inspiroivaa kevättä toivottaen,
Kouvolan Teatteri

Varaa pian etulippusi 05-7400 330 (ti-la klo 11-15 & 3 h ennen esityksiä). Max 4 etulippua/ varaaja/ näytös. Koskee vain uusia varauksia.