Piristystä pimeään, ideoita ole hyvä

Piristystä pimeään, ideoita ole hyvä

Piristystä pimeään! Teatterimme kutsuu viihtymään.

Tähtihetkiä teatterissa

Täydellinen ilta on helppo järjestää. Valitse mieleinen näytös ja varaa tarjoilut oheen, siinä se. Me huolehdimme siitä, että elämys lämmittää mieltä, inspiroi ja virkistää.

Kylmää, räntää, pimeää? Me tarjoamme musiikkia, huumoria, elämää.

Makuja on monia, niin erilaisia näytösvaihtoehtojakin. Marraskuussa ohjelmistoon tuleva Patriarkka on tarina, josta jokainen löytää oman pointtinsa. Teemana mm. sukupolvien kohtaaminen, miehen ja naisen roolit sekä vanhemmuus. Nasevasti sanailtu draama tuo näyttämölle kiinnostavia ja jokaiselle läheisiä keskustelun aiheita sekä tarkasti maaliin osuvaa huumoria, nautitaan!

Miehen kylkiluu -komedia puolestaan kertoo rakkaudennälästä pikkaisen pirullisesti ja virkistävän farssimaisella tyylillä: "(...) klassikkonäytelmästä syntyi kahdeksan teatterin yhteistyöllä viiden tähden farssi. (…) taitavasti rytmitetty, hilpeitä tanssimuuveja ja koomisia kompositioita rönsyilevä teos." M.Säkö, HS 28.9.

Musikaalin ystäviä hemmottelee suuren luokan My Fair Lady, jonka raikas toteutus sisältää taidokasta musiikkiosaamista sekä runsaan visualisoinnin. "Emma-Sofia Hautala loistaa ihanasti olemuksellaan ja äänellään." &"Tällä esityksen energialla elän ainakin viikon! Kiitos koko työryhmälle." Yleisökommentteja

Jos taas kaipaatte tikahduttavaa farssimenoa, valintanne on Avioliitto on ikuista. Riemastuttava katastrofi lähtee vyörymään, kun kirjailija Ilosen ja hänen rouvansa hotellihuoneeseen on tehty päällekkäisvaraus. Kaksi näyttelijää, Mika & Tuija Nuojua, tekevät kaikki kymmenen roolia! Vain 6 näytöstä 14.-30.11.

Etkö osaa päättää? Miten olisi "yllätyspaketti"? Yleisön rakastama impro[klubi] vain 15.11. 

Tarjoiluvaihtoehtoja herkkusuille

Kuplivat kuohujuomat, suolaisia suupaloja, kahvi ja leivos? Teatteriravintola tarjoaa hyvät valikoimat herkkunälkään (ryhmille myös joulumenu), esim:

Piccolo-kuohuviini 18,7 cl & pikkupiiraat, yht. 18 €
(valitse sieni- tai riistatäyte)

My Fair Lady -mangoleivos & kahvi, yht. 18 €

Tilaa kätevästi nettilomakkeella >>

Tutustu ohjelmistoon tarkemmin & osta liput:

Juha Jokela: Patriarkka, 8.11. alk. >>
Maria Jotuni – Mikko Roiha: Miehen kylkiluu >>
Lerner – Loewe: My Fair Lady >>
LaZebnik – Day: Avioliitto on ikuista >>
&  impro[klubi] to 15.11. klo 19 >>

Kouvolan Teatterin lippukassa 05-7400 330 ti-la klo 11-15 & 3 h ennen iltaesityksiä.
Teatteriravintola 044-777 06 57.