Pikkujouluideoita moneen makuun!

Pikkujouluideoita moneen makuun!

Pikkujoulujen järjestäjällä ohjelmahuolia?

Jos vaikka pari yhteistä leikkiä? Tonttulakit ja pienet lahjat jokaiselle?  - Aina se sama ei vain nappaa. Miten takaat, että kaikilla on hauskaa?

- Tarjoamme helpon ja toimivan kehyksen pikkujoulujen järjestämiseen. Te tuotte itsenne, me järjestämme ohjelman: Meillä mokailu tapahtuu vain näyttämöllä ja vastaamme vitsien tasosta ammattitaidolla. ;)

Joulushow tai farssikomedia saa juhlatuulelle!

Ohjelmistossamme on suuren suosion saanut Joulushow (kuva yllä), joka vie tällä kertaa mm. Suomen historian pikakurssille sekä viihdemusiikin värikkäisiin vuosiin - mutta myös jouluiset sävelet sekä sketsit hehkuttavat poskia! (Vain 15.11.-16.12) Myös Näytelmä joka menee pieleen –brittifarssi on täydellinen huumoripommi pikkujoulujen viettäjille.

Tarjoiluvaihtoehtoja moneen tyyliin

Voit valita haluamasi mallin illan kulkuun. Tilaisuutesi voi olla cocktail-tyylinen, viihtyisä ja elegantti. Kuohuviinit, suolaiset snacksit tai vaikkapa leivokset tuovat juhlantuntua ystäväseurueelle tai suuremmalle ryhmälle. Yhtä hyvin voit varata ryhmällenne perinteisen ja reilun joulumenun näytöksen yhteyteen (kannattaa kysyä, onko [klubi] vapaana tilaisuuttanne ajatellen). Glögit terästettynä tai ei, mutta joulutortut maistuvat aina? Mietitään yhdessä, millainen tilaisuus olisi juuri teidän porukalle mieleinen ja tulisi se joulu iloinen! 

Meille on helppo tulla, tip tap ja varauksia tekemään!

Joulushow >>
Näytelmä joka menee pieleen >>
Ravintolan Joulumenu >>