joulu, joululahja

Anna lahjaksi elämys

Anna lahjaksi elämys

joulu, joululahja

Iloa sekä saajalle, että antajalle: 10 € etuseteli 50 € lahjakortin ostajalle. Onko äidillä jo tarpeeksi yöpukuja ja iskällä lenkkeilykerrastoja? Meinaako lahjan antamisesta mennä ilo, kun päättämisen vaikeus muuttuu joulustressiksi?

Nyt pääset helpolla: Anna lahjaksi elämys.

Teatterin lahjakortti on vuoden voimassa ja saaja voi valita itse näytöksen. Ohjelmistoa on tarjolla jokaiseen makuun: suosittu My Fair Lady -musikaali jatkaa vielä keväällä (13.4. saakka), samoin  Patriarkka-draama (22.2. saakka) sekä valtakunnallisesti kiitetty Miehen kylkiluu-komedia (vain 26.1. saakka). Kevään ohjelmistouutuus, Mustapukuinen nainen -jännitysnäytelmä on odotettu tapaus - ja se sopii hyvin myös perheen nuorille (25.1. alk.). Olisiko tässä vähän erilainen idea nuorelle ojennettavaksi? 

Tulossa on myös uusi koko perheen näytelmä Peter Pan (6.4. alk.). Mikäs olisi sen mukavampi ajatus, kuin antaa lapselle lupaus yhteisestä hetkestä?

Lisäksi ohjelmistossa on lukuisia kiinnostavia vierailuesityksiä. Syksyn 2019 ohjelmisto julkaistaan hieman myöhemmin.

Kouvolan Teatterin lahjakortit saat lippukassaltamme. Voit myös soittaa meille ja tilata lahjakortin laskun kera (palvelumaksu 8 €).  Lahjakortin saat haluamallesi summalle. Jos lahjakortti ei tule kerralla käytetyksi, summa siirretään uudelle lahjakortille. Teatterimme lippuja voi hankkia käy myös Lippupisteen nettilalahjakortilla, mutta kannattaa huomata, että se käy maksuvälineenä vain nettikaupassa.

Ole hyvä, 10 € etuseteli sinulle!

Kun ostat vähintään 50 € lahjakortin, saat 10 € etusetelin valitsemaasi tammikuun näytökseen. (Etulipuke on henkilökohtainen, ja se on käytettävä kertaostoon. Sitä ei voi yhdistää muihin etuihin ja se koskee vain teatterimme oman tuotannon esityksiä.)

Lippukassa avoinna 22.12. saakka normaaliin tapaan ti-la klo 11-15 & 3 h ennen iltaesityksiä, puh 05-7400 330. Joulutauon jälkeen palvelemme jälleen 27.12. alkaen.